Buffetten

Geniet van de lekkerste buffetten bij Partycentrum Floor in Lunteren, niet ver van Ede. Onze norm is eenvoudig, we willen alleen het beste. Wij kopen daarom uitsluitend topproducten van uitstekende leveranciers. Deze zijn te allen tijde ambachtelijk en vers en er worden zoveel mogelijk regionale producten gebruikt. Uw evenement in Lunteren, in de buurt van Ede, is dankzij onze buffetten een hoogtepunt waar u en uw gezelschap met volle tevredenheid op terugkijken.

De verschillende heerlijke buffetten bij ons in Lunteren, niet ver van Ede

U kiest bij ons partycentrum in Lunteren, in de buurt van Ede, uit verschillende heerlijke buffetten. Hierdoor is er altijd een geschikt buffet te vinden voor u en uw gezelschap. U kiest bijvoorbeeld voor:

Deze buffetten zijn uitermate geschikt voor diverse evenementen nabij Ede. Laat ons bijvoorbeeld uw jubileum of receptie cateren. Het is daarnaast ook mogelijk om een verjaardagsfeestje te cateren met heerlijke etenswaren. Spreekt geen van deze buffetten u aan? Kies dan voor een BBQ-feest. Wij doen graag ons best om aan al uw wensen met betrekking tot catering te voldoen.

Bespreek de mogelijkheden met ons

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor het personaliseren van de buffetten die wij aanbieden in Lunteren, niet ver van Ede? Of wilt u meer weten over de prijs per persoon? Neem dan contact met ons op en bel naar 0318 – 482315, stuur een e-mail naar info@partycentrumfloor.nl of vul ons contactformulier in. Wij vertellen u graag meer over hoe wij uw evenement tot een succes maken met heerlijke, verse gerechten.

× WhatsApp