Buffetten in Lunteren

Geniet van de lekkerste buffetten bij Partycentrum Floor in Lunteren, niet ver van Ede. Onze norm is eenvoudig, we willen alleen het beste. Wij kopen daarom uitsluitend topproducten van uitstekende leveranciers. Deze zijn te allen tijde ambachtelijk en vers en er worden zoveel mogelijk regionale producten gebruikt. Uw evenement is dankzij onze buffetten een hoogtepunt waar u en uw gezelschap met volle tevredenheid op terugkijken.

De verschillende heerlijke buffetten

U kiest bij ons partycentrum uit verschillende heerlijke buffetten. Hierdoor is er altijd een geschikt buffet te vinden voor u en uw gezelschap. Onze buffetten zijn uitermate geschikt voor diverse evenementen. De bijvoorbeeld aan het cateren van:

Spreekt geen van deze buffetten u aan? Kies dan voor een BBQ-feest. Wij doen graag ons best om aan al uw wensen met betrekking tot catering te voldoen.

Wilt u buffetten in Lunteren?

Bespreek de mogelijkheden voor het boeken van buffetten met ons

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor het huren van een zaal of voor het personaliseren van de buffetten die wij aanbieden? Of wilt u meer weten over de prijs per persoon? Neem dan contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over hoe wij uw evenement tot een succes maken met heerlijke, verse gerechten.

× WhatsApp