Slijterij in Lunteren

Stap binnen in de wereld van smaakvolle verleidingen bij de slijterij van Partycentrum Floor in Lunteren! Met een onweerstaanbaar assortiment aan heerlijke dranken, brengen wij je naar nieuwe hoogten van genot en verfijning. Onze slijterij biedt kwalitatieve wijnen, zoals Salentein wijn, en andere dranken die perfect aansluiten bij de sfeer en het thema van uw bijeenkomst.

Redenen om onze slijterij te kiezen voor uw evenement

Het kiezen van onze slijterij voor uw evenement in regio Ede en Lunteren, met name voor het leveren van Salentein wijn, biedt tal van voordelen. Salentein wijn staat bekend om zijn uitstekende kwaliteit en is een favoriet bij vele gelegenheden, variërend van een personeelsfeest tot een intieme viering. Onze slijterij kan u adviseren over de beste Salentein wijnen die passen bij de aard van uw evenement. Bovendien, als u een feest organiseert, zal onze slijterij ervoor zorgen dat u voorzien bent van genoeg wijnen van topkwaliteit, zodat elk glas bijdraagt aan de feestvreugde en de ervaring van uw gasten.

Wilt u naar onze slijterij voor uw evenement?

Assortiment

Ontdek een schatkamer van fijnproeversgeluk uit ons partcentrum, waar elke fles een verhaal vertelt en elke druppel een avontuur aanbiedt. Of u op zoek bent naar zeldzame whisky’s, een wijnliefhebber of naar de perfecte cognac, of gewoon op zoek naar een sprankelend drankje om je feest compleet te maken, bij slijterij Floor vinden we altijd iets wat je smaakpapillen doet dansen. Komt u ineens bier tekort bij uw feest? Slijterij Floor verkoopt ook koude kratten bier! Daarnaast is het bij ons ook mogelijk om een zaal te huren.

Salentein wijn

Wij als slijterij zijn een officieel verkooppunt van de Salentein wijn. Bodegas Salentein, gelegen op 1100 meter hoogte aan de voet van het Andesgebergte, is in 1992 opgericht door de Nederlandse zakenman Mijndert Pon. De zeer opvallende bodega, ontworpen door de beroemde architect Mario Day Arenas, heeft de vorm van een kruis waarin de houten vaten 8 meter onder de grond liggen. Door de bijzondere klimatologische eigenschappen is het één van de meest geschikte regio’s in Zuid-Amerika om kwaliteitswijnen, zoals Salentein wijn, te produceren. Bodegas Salentein produceert verschillende series wijn, van jonge fruitige wijnen tot houtgelagerde en icoon wijnen, hierdoor heeft Salentein een grote range aan wijnen geschikt voor elke wijndrinker!

Openingstijden slijterij:

Maandag11:00 – 18:00
Dinsdag: 10:00 – 18:00
Woensdag: 10:00 – 13:00
Donderdag: 10:00 – 18:00
Vrijdag: 10:00 – 20:00
Zaterdag: 10:00 – 17:00

× WhatsApp