Slijterij

Stap binnen in de wereld van smaakvolle verleidingen bij de slijterij van Partycentrum Floor! Met een onweerstaanbaar assortiment aan heerlijke dranken, brengen wij je naar nieuwe hoogten van genot en verfijning.

Assortiment

Ontdek een schatkamer van fijnproeversgeluk, waar elke fles een verhaal vertelt en elke druppel een avontuur aanbiedt. Of u op zoek bent naar zeldzame whisky’s, een wijnliefhebber of naar de perfecte cognac, of gewoon op zoek naar een sprankelend drankje om je feest compleet te maken, bij slijterij Floor vinden we altijd iets wat je smaakpapillen doet dansen.

Komt u ineens bier tekort bij uw feest?
Slijterij Floor verkoopt ook koude kratten bier!

Salentein verkooppunt

Wij als slijterij Floor in Lunteren zijn een officieel verkooppunt van de Salentein wijnen.

Bodegas Salentein, gelegen op 1100 meter hoogte aan de voet van het Andesgebergte, is in 1992 opgericht door de Nederlandse zakenman Mijndert Pon. De zeer opvallende bodega, ontworpen door de beroemde architect Mario Day Arenas, heeft de vorm van een kruis waarin de houten vaten 8 meter onder de grond liggen. Door de bijzondere klimatologische eigenschappen is het één van de meest geschikte regio’s in Zuid-Amerika om kwaliteitswijnen te produceren. Bodegas Salentein produceert verschillende wijnseries, van jonge fruitige wijnen tot houtgelagerde en icoon wijnen, hierdoor heeft Salentein een grote range aan wijnen geschikt voor elke wijndrinker!

Breng gerust een bezoek

Onze gepassioneerde experts staan klaar om je te begeleiden in je zoektocht naar de perfecte drank. Of je nu een kenner bent die op zoek is naar die ene unieke fles, of een beginner die nieuwsgierig is naar de wereld van de drank, wij nemen de tijd om je te adviseren en te inspireren.

Dus kom naar onze slijterij en laat je betoveren door de geuren, kleuren en smaken die hier op je wachten. Bij Partycentrum Floor draait alles om het creëren van onvergetelijke momenten en het ontdekken van de magie die schuilt in elke slok. Proost op het goede leven!

Openingstijden Slijterij

Maandag 11:00 – 18:00
Dinsdag 10:00 – 18:00
Woensdag 10:00 – 13:00
Donderdag 10:00 – 18:00
Vrijdag 10:00 – 20:00
Zaterdag 10:00 – 17:00
Zondag Gesloten

 

Mocht u toch nog een fles of een koud kratje bier nodig hebben buiten onze openingstijden? Dan kunt u deze vaak nog halen bij ons in het café (m.u.v. zondagen).

× WhatsApp