Personeelsfeest

Wilt u een bedrijfsfeest of bedrijfsuitje organiseren in de omgeving van Barneveld? Doe dit dan bij Partycentrum Floor in Lunteren. Het organiseren van een personeelsfeest nabij Ede doet u natuurlijk omdat het gezellig is wanneer collega’s elkaar op een andere, meer ontspannende wijze ontmoeten dan op het werk. Wij bieden diverse mogelijkheden als u bij ons in de buurt van Barneveld een bedrijfsuitje of bedrijfsfeest wilt organiseren. U kiest uit actief uitje, een wijnavond of een themafeest. Er is van alles mogelijk!

Een bedrijfsfeest organiseren dicht bij Barneveld mét kegelen

Wat dacht u bijvoorbeeld van een avondje kegelen tijdens uw bedrijfsuitje dat u kunt organiseren bij ons vlak bij Barneveld? Onze kelderzaal beschikt over vier volautomatische ingerichte kegelbanen. Met een ruime bar en de keuken bij de hand biedt de zaal talloze mogelijkheden voor het organiseren van een personeelsfeest nabij Ede. De rolstoeltoegankelijke lift maakt de zaal voor iedereen goed bereikbaar. De locatie is geschikt voor maximaal 70 personen.

Met een specifiek thema uw personeelsfeest nabij Ede organiseren

U kunt bij ons in regio Barneveld ook een bedrijfsfeest organiseren met een bepaald thema als maffia, waarbij uw feest een spannende sfeer krijgt. Lid worden van de maffiafamilie doet u natuurlijk niet zomaar even. Tijdens het bedrijfsuitje dat u kunt organiseren bij ons in de buurt van Barneveld, zullen u en uw collega’s respect moeten afdwingen bij andere familieleden van de maffia. Jullie beginnen onderaan de ladder en klimmen langzaam omhoog door opdrachten succesvol uit te voeren. Daarnaast zijn er nog veel meer leuke thema’s waar u uit kiest bij het organiseren van een personeelsfeest in regio Ede, zoals de samba percussieworkshop of een flowerpower- of casinoavond. Deze thema’s zijn trouwens niet alleen leuk voor een personeelsfeest of bedrijfsfeest, maar ook ideaal als u een bijzondere verjaardag gaat organiseren in de omgeving van Ede en Barneveld.

Laat ons een wijnproeverij organiseren voor uw bedrijfsuitje vlak bij Barneveld

Wij kunnen voor uw bedrijfsfeest, personeelsfeest of bedrijfsuitje ook een interessante wijnproeverij organiseren met uitleg over het gekozen wijnthema. Denk bijvoorbeeld aan een streekthema, waarbij u een proeverij krijgt met uitleg over wijnen uit de Bordeaux of een ander wijngebied naar keuze. Of ga voor het thema ‘Wie heeft de beste neus?’, een proeverij waarbij het zaak is om de juiste wijnomschrijving bij de wijn te plaatsen.

Neem contact op bij interesse of vragen

Wilt u uw bedrijfsfeest, personeelsfeest of bedrijfsuitje organiseren bij Partycentrum Floor in Lunteren, vlak bij Ede en Barneveld? Of heeft u vragen, bijvoorbeeld over de mogelijkheden voor een feestavond? Neem dan direct contact met ons op voor meer informatie of om direct uw feest in te plannen. Bel naar 0318 – 482315 of stuur een e-mail naar info@partycentrumfloor.nl. Contact opnemen via onderstaande button kan natuurlijk ook.