BBQ-feest op locatie

Wilt u een BBQ-feest organiseren op een mooie en ruime locatie in Lunteren? Dan kunt u het beste terecht bij Partycentrum Floor. U geniet bij ons met uw gasten van een heerlijke BBQ die compleet verzorgd is door ons personeel. Dankzij de goede keurslager waar we mee samenwerken, eet u enkel kwaliteitsvlees en -vis die door ons gekruid en gemarineerd worden. U smult dus van de heerlijkste barbecuegerechten, bijgerechten en passende dranken.

Een BBQ-feest organiseren op onze fijne en ruime locatie

Een BBQ-feest op onze locatie wordt gegarandeerd een succes. Als u een BBQ in regio Barneveld gaat organiseren, zorgen wij ervoor dat u volledig ontzorgd wordt. Wij zorgen voor het eten en voor een prachtige locatie. U kunt een BBQ-feest bovendien uitstekend combineren met de receptie die u bij ons organiseert. Het gezelschap waarmee u bij ons langskomt kan bestaan uit wel 220 gasten, in onze buitenruimte of sfeervolle zaal is genoeg plaats voor iedereen die u wilt uitnodigen.

Wilt u een BBQ-feest organiseren op locatie?

Boek uw BBQ nu

Met een BBQ-feest op onze locatie in Lunteren is uw avond zeker compleet! Geef uw wensen voor het eten door bij uw reservering, dan zorgen wij dat we rekening houden met alle allergieën en diëten. Vraag onze medewerkers naar alle mogelijkheden van ons partycentrum. Dit doet u door contact met ons op te nemen via 0318 – 482315 of info@partycentrumfloor.nl.

× WhatsApp