Verjaardag

Besluit om een verjaardagsfeestje te vieren bij Partycentrum Floor in Lunteren, niet ver van Ede. Wij doen er alles aan om uw feest een daverend succes te maken, zodat u zonder zorgen geniet van uw verjaardag met uw vrienden, familie en geliefden. U hoeft bijvoorbeeld niet na te denken over hapjes en drankjes of opruimen naderhand, wij nemen al deze zorgen uit handen. Besluit dus direct om een geslaagd verjaardagsfeestje te vieren bij ons in de buurt van Ede.

Een geslaagd verjaardagsfeestje vieren zonder zorgen in de buurt van Ede

Indien u besluit om een verjaardagsfeestje te vieren bij ons partycentrum in Lunteren, niet ver van Ede, verzorgen wij uw feest van A tot Z. Wij bieden uw gasten koffie met gebak aan, brengen drankjes rond en voorzien iedereen van heerlijke snacks die versbereid zijn met lokale ingrediënten in onze eigen keuken. Het is zelfs mogelijk om de avond af te sluiten met een heerlijke BBQ of een compleet buffet. U hoeft tijdens deze dag enkel te genieten samen met uw gasten om mooie herinneringen te maken.

Ontdek de mogelijkheden

Wilt u een verjaardagsfeestje vieren bij dé feestlocatie van Midden-Nederland, in de buurt van Ede? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0318 – 482315 of door te e-mailen naar info@partycentrumfloor.nl. Het is daarnaast mogelijk om ons contactformulier in te vullen. Samen maken we er een mooi feest van!

× WhatsApp