Bruiloft

Wilt u een trouwfeest organiseren op onze prachtige locatie in Lunteren, nabij Barneveld en Ede? Maak met uw gezelschap van maximaal 220 gasten van uw bruiloft een onvergetelijke dag bij onze feestlocatie nabij Ede. Partycentrum Floor heeft daarvoor alles in huis: proosten met champagne en prosecco, de bruidstaart aansnijden, dineren en optimaal feesten. U en uw gasten parkeren tijdens uw bruiloft bovendien op de parkeerplaats aan de achterzijde van onze feestlocatie nabij Ede. Alles is dus geregeld om een geslaagd trouwfeest te organiseren op onze locatie nabij Ede en Barneveld.

Een bijzonder trouwfeest organiseren op een mooie locatie nabij Ede en Barneveld

U maakt uw bruiloft extra bijzonder op onze feestlocatie in Lunteren, niet ver van Ede. Wij helpen u graag om decoraties, een verrassende act, een sfeervolle band en een swingende DJ te regelen die uw feest een succes maken. Wilt u uw gasten op een creatieve manier betrekken bij het organiseren van uw trouwfeest op onze locatie nabij Barneveld en Ede? Dan staan we voor u klaar. Het regelen van uw bruiloft nabij Ede verloopt met onze hulp zonder problemen.

Ontvang een mooi geschenk tijdens uw bruiloft op onze feestlocatie nabij Ede

Wanneer u uw trouwfeest op onze locatie in de buurt van Ede en Barneveld organiseert, krijgt u een heel mooi geschenk van ons. U kiest bij het huren van onze feestzaal als de feestlocatie van uw bruiloft nabij Ede namelijk uit twee cadeaus. Ga voor een heerlijke bruidstaart naar wens van de ambachtelijke bakker Van Voorthuizen of kies een prachtig bruidsboeket van Blooms & Blossoms.

Zegt u ‘JA’?

Wilt u uw trouwfeest graag op onze locatie in de buurt van Barneveld vieren? Of heeft u vragen over onze locatie of specifieke wensen voor uw trouwfeest of receptie? Neem dan contact met ons op via de button of bel naar 0318 – 482315. U kunt ook een e-mail sturen naar info@partycentrumfloor.nl. Wij gaan graag voor u aan de slag om de bruiloft van uw dromen te organiseren op onze feestlocatie nabij Ede.

× WhatsApp