Café

In ons sfeervolle café kunt terecht met een gezelschap tot maximaal 70 personen.
Historische foto’s en antieke gebruiksvoorwerpen zorgen voor een ongedwongen huiskamersfeer.
Momenteel bestiert de negende generatie Floor deze gastvrije uitspanning die al in 1770 wordt vermeld.

Café = Gezelligheid

In ons café kunt u gezellig aan de bar zitten of lekker buiten op het terras. Als het mooi weer is heeft u op diverse terrassen zon of als u juist wilt, ook schaduw plekken. Mocht het heel erg warm zijn, treed dan binnen in ons café, wegens de airco is het dan lekker koel in ons café.

Niet alleen dorst, maar ook zin in iets lekkers of juist een complete maaltijd? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben een leuke gevarieerde kaart. Denk aan een authentiek appeltaartje tot aan een typische Hollandse plank of wellicht patat met een frikandel speciaal.

Voor de grotere trek, serveren wij ook verschillende plateservice, denk hierbij aan echte haasbiefstuk menu, schnitzel menu of één van onze andere menu’s. Uiteraard serveren wij ook lunch, denk hierbij aan verschillende uitsmijters en tosti’s en verschillende belegde broodjes.

Het café is een mooie locatie om een feest of verjaardag te vieren. Dat kan met snacks of met een compleet buffet, we bieden een aantal arrangementen, maar voldoen ook graag aan uw specifieke wensen.

Wij verhuren het café van maandag t/m vrijdag (vanaf 20:00 uur).
Zaterdag houden wij het café vrij voor onze cafégasten en toeristen.

× WhatsApp