Een jubileum nabij Barneveld

Staat er binnenkort voor u een jubileum op de planning dat u in de omgeving van Barneveld en Veenendaal wilt vieren? Een gebeurtenis herdenken of herbeleven met uw vrienden, familie of collega’s kunt u zeker bij Partycentrum Floor in Lunteren. Wij hebben diverse zalen tot onze beschikking die u kunt huren voor uw jubileum.

Uw jubileum vlak bij Barneveld en Veenendaal vieren in een van onze zalen

Wilt u een van de feestzalen van ons partycentrum huren voor uw jubileum in de omgeving van Veenendaal en Barneveld? Dan doen wij er alles aan om van uw jubilea een succes te maken: we zorgen ervoor dat de locatie er perfect uitziet, we doen de catering en we ruimen na afloop alles op. Wilt u uw jubileum vieren met een grote groep mensen? Wij hebben een zaal beschikbaar voor ongeveer 220 personen. Als u liever uw jubileum in de buurt van Barneveld en Veenendaal viert met een select gezelschap, is het ook mogelijk om te kiezen voor onze kleinere zaal voor maximaal zeventig personen. Wilt u tijdens uw feest genieten van lekkere hapjes? Kies dan voor een buffet, waarbij uw gezelschap zelf dat wat ze lekker vinden, kunnen opscheppen. Het is ook mogelijk om een diner bij uw evenement te boeken. Uw wensen staan centraal! Lijkt het u leuk om zelf mee te werken aan diverse bijzondere evenementen? Bekijk dan onze horeca-vacature!

Bespreek de mogelijkheden met ons

Wilt u graag een jubileum organiseren bij Partycentrum Floor, niet ver van Barneveld en Veenendaal? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 0318 – 482315, stuur een e-mail naar info@partycentrumfloor.nl of vul ons contactformulier in en bespreek de mogelijkheden. Wij doen ons uiterste best een feest te organiseren dat volledig aan uw wensen voldoet.

× WhatsApp