Een trouwfeest organiseren nabij Barneveld

Besluit om een geslaagd trouwfeest te organiseren op een prachtige locatie nabij Barneveld. Wij nemen alle zorgen uit handen, zodat u optimaal kunt genieten van de mooiste dag van uw leven. Een bruiloft regelen in de buurt van Ede kan veel zorgen opleveren, het is dan erg fijn om hulp te krijgen van Partycentrum Floor uit Lunteren. Wij organiseren sinds 1770 bruiloften, dus kunnen u uitstekend ondersteunen bij het organiseren van een trouwfeest in de buurt van Barneveld. Laat uw bruiloft regelen door specialisten nabij Ede en laat de dag van uw dromen écht werkelijkheid worden.

Laat uw trouwfeest organiseren in de buurt van Barneveld en geniet optimaal

Wilt u een bruiloft regelen bij onze feestzaal in de buurt van Ede? U kunt bij ons in de buurt van Barneveld niet enkel een trouwfeest organiseren, onze locatie is namelijk door de gemeente Ede aangewezen als trouwlocatie. U ontvangt tot wel 220 gasten in onze prachtige zaal, waar wij ook hapjes of een buffet verzorgen. Als u bij ons nabij Ede uw bruiloft gaat regelen, kunnen wij u ook een heerlijke BBQ aanbieden. Alle heerlijkheden uit onze keuken zijn volledig handgemaakt met lokale ingrediënten. Wij voldoen dan ook graag aan uw specifieke wensen.

Kies een prachtig geschenk wanneer u een bruiloft gaat regelen nabij Ede

U krijgt van ons een prachtig geschenk wanneer u een trouwfeest wilt organiseren bij ons in de buurt van Barneveld. U kiest voor een gratis bruidstaart van de ambachtelijke bakker Van Voorthuizen of voor een schitterend bruidsboeket van Blooms & Blossoms. De keuze is geheel aan u!

Vraag gerust om meer informatie

Wilt u graag uw trouwfeest in Lunteren, in regio Barneveld, door ons laten organiseren? Of bent u benieuwd naar wat wij allemaal voor uw bruiloft nabij Ede kunnen regelen? Wij vertellen u graag meer, dus bel naar 0318 – 482315, stuur een e-mail naar info@partycentrumfloor.nl of vul ons contactformulier in.

× WhatsApp