Een trouwfeest organiseren nabij Barneveld en Ede

Een trouwfeest organiseren nabij Barneveld en Ede

✔ Betaalbare service
✔ Gebruik van lokale producten
✔ Oudhollandse gezelligheid

Wilt u een trouwfeest organiseren op onze prachtige locatie in Lunteren, nabij Barneveld en Ede? Maak van uw bruiloft een onvergetelijke dag op onze feestlocatie nabij Ede. Partycentrum Floor heeft daarvoor alles in huis: proosten met champagne en prosecco, de bruidstaart aansnijden, dineren en optimaal feesten. U en uw gasten parkeren tijdens uw bruiloft bovendien op de parkeerplaats aan de achterzijde van onze feestlocatie nabij Ede. Alles is dus geregeld om een geslaagd trouwfeest te organiseren op onze locatie.

Wilt u een trouwfeest organiseren?

Een bijzonder trouwfeest organiseren op een mooie locatie

U maakt uw bruiloft extra bijzonder op onze feestlocatie in Lunteren, niet ver van Ede. Wij helpen u graag om decoraties, een verrassende act, een sfeervolle band en een swingende DJ te regelen die van uw feest een succes maken. Wilt u uw gasten op een creatieve manier betrekken bij het organiseren van uw trouwfeest op onze locatie? Dan staan we voor u klaar. Uw bruiloft regelen verloopt met onze hulp zonder problemen.

Ontvang een mooi geschenk tijdens uw bruiloft op onze feestlocatie

Wanneer u uw trouwfeest op onze locatie organiseert, krijgt u een heel mooi geschenk van ons. U kiest bij het huren van onze feestzaal als de feestlocatie van uw bruiloft namelijk uit twee cadeaus. Ga voor een heerlijke bruidstaart naar wens van de ambachtelijke bakker Van Voorthuizen of kies een prachtig bruidsboeket van Blooms & Blossoms.

Laat ons uw trouwfeest organiseren en geniet optimaal

Een bruiloft regelen is veel werk. Hierbij is het huren van een geschikte zaal erg belangrijk. U ontvangt tot wel 220 gasten in onze prachtige zaal, waar wij voor uw bruiloft ook hapjes regelen of een buffet verzorgen. Als u bij ons uw bruiloft gaat regelen, kunnen wij u ook een heerlijke BBQ aanbieden. Alle heerlijkheden uit onze keuken zijn bereidt met lokale ingrediënten. Wij voldoen dan ook graag aan uw specifieke wensen.

Neem contact met ons op voor het regelen van uw bruiloft

Wilt u meer informatie over onze zalen of hoe we u kunnen helpen uw bruiloft te regelen? Of heeft u specifieke wensen voor uw trouwfeest of receptie? Neem dan contact met ons op of bel naar 0318 – 482315. U kunt ook een e-mail sturen naar info@partycentrumfloor.nl. Wij gaan graag voor u aan de slag om de bruiloft van uw dromen te organiseren op onze feestlocatie. Voor het regelen van de ideale bruiloft of feestavond zit u bij ons goed.

Klik hier voor onze aankomende agendapunten!

× WhatsApp