Amersfoort

Op zoek naar een locatie voor verschillende Oud Hollandse spelen Amersfoort? Dan bent u bij Partycentrum Floor aan het juiste adres. Wat te denken van het oer-Hollandse bierpulsjoelen of het klompjesgolf? Voor ieder feest zijn de Oud Hollandse spelen een perfecte invulling. Of u nu jong bent of misschien wat ouder, het gaat immers om hoe oud u zich voelt, iedereen kan meedoen met de spelen!

Oud Hollandse spelen voor jong en oud Amersfoort

De Oud Hollandse spelen Amersfoort die Partycentrum Floor in het bezit heeft worden al talloze jaren gedaan. Iedereen is er mee opgegroeid. Voor de kinderen van nu is het ook zeker nog een must. Even geen PlayStation of computer maar gezellig met de hele familie en alle vrienden Oud Hollandse spelen doen. De oud Hollandse spelen zijn geschikt voor iedereen. Wij horen vaak dat het een geslaagde middag of avond was. Zelfs van de jongere generatie.

Oud Hollandse spelen bij Partycentrum Floor Amersfoort

  • Ruimte voor 70 personen
  • Talloze mogelijkheden
  • Goede toegankelijkheid voor iedereen

Goede toegankelijkheid, Oud Hollandse spelen Amersfoort

Voor iedereen toegankelijk, dat is Partycentrum Floor! Er is een grote, eigen parkeerplaats naast ons Partycentrum. Door de rolstoeltoegankelijke lift is het hele gebouw goed bereikbaar. In de grote feestzaal is plaatst voor maximaal 220 personen, in het Oud Hollands café voor 70 personen en bij de kegelbaan eveneens voor 70 personen.

Over Partycentrum Floor

Voor zowel zakelijke als feestelijke bijeenkomsten bent u bij ons aan het juiste adres. Al sinds 1770 zit de gastvrijheid in het bloed van de familie floor. Het Partycentrum Floor staat dan ook goed bekend in Amersfoort en de wijde omgeving. Eenmaal binnen in een van de Oudhollands ingerichte zalen zal iedereen zich direct thuis voelen. Niet alleen voor de Oud Hollandse spelen Amersfoort bent u bij ons aan het juiste adres maar ook voor recepties, bruiloften, vergaderingen en geboorte feesten in Amersfoort en omgeving.

Partycentrum Floor
Dorpsstraat 36
6741 AL Lunteren

Bel ons
0318 – 482315

× WhatsApp