Oud Hollandse Spelen

Opzoek naar een locatie voor verschillende Oud Hollandse spelen Lunteren? Dan bent u bij Partycentrum Floor aan het juiste adres. Wat te denken van het oer Hollandse bierpullsjoelen of het klompjesgolf? Voor ieder feest zijn de Oud Hollandse spelen een perfecte invulling. Of u nu jong bent of misschien wat ouder, het gaat immer om hoe oud u zich voelt, iedereen kan meedoen met de spelen

Oud Hollandse spelen voor jong en oud Lunteren

De Oud Hollandse spelen Lunteren die Partycentrum Floor in het bezit heeft worden al talloze jaren gedaan. Iedereen is er mee opgegroeid. Voor de kinderen van nu is het ook zeker nog een must. Even geen PlayStation of computer. maar gezellig met de hele familie spellen doen. De oud Hollandse spelen zijn geschikt voor iedereen. Wij horen vaak dat het een geslaagde middag of avond was. Zelfs van de jongere generatie.

Oud Hollandse spelen bij Partycentrum Floor Lunteren

  • Ruimte voor 70 personen
  • Talloze mogelijkheden
  • Goede toegankelijkheid voor iedereen

Goede toegankelijkheid, Oud Hollandse spelen Lunteren

Voor iedereen toegankelijk, dat is Partycentrum Floor! Er is een grote, eigen parkeerplaats naast ons Partycentrum. Door de rolstoeltoegankelijke lift is het hele gebouw goed bereikbaar. In de grote feestzaal is plaatst voor maximaal 220 personen, in het Oud Hollands café voor 70 personen en bij de kegelbaan eveneens voor 70 personen.

Over Partycentrum Floor

Voor zowel zakelijke als feestelijke bijeenkomsten bent u bij ons aan het juiste adres. Al sinds 1770 zit de gastvrijheid in het bloed van de familie floor. Het Partycentrum Floor staat dan ook goed bekend in Lunteren en de wijde omgeving. Eenmaal binnen in een van de Oudhollands ingerichte zalen zal iedereen zich direct thuis voelen. Niet alleen voor de Oud Hollandse spelen Lunteren bent u bij ons aan het juiste adres maar ook voor recepties, bruiloften, vergaderingen en geboorte feesten in Lunteren en omgeving.

Partycentrum Floor
Dorpsstraat 36
6741 AL Lunteren

Bel ons
0318 – 482315

× WhatsApp