Gelderland

Waarom bij Partycentrum Floor in Gelderland?

Bij partycentrum Floor in de omstreek van Gelderland kunt u terecht voor zaalverhuur. Partycentrum Floor biedt u een zaal die bij iedere gelegenheid uitstekend tot zijn recht komt. Wilt u gebruikmaken van onze zaalverhuur voor een bruiloft, een verjaardag, een condoleance of een vergadering? En wilt u dat ook nog eens rond de omgeving van Gelderland? Dan is Partycentrum Floor de beste plaats om uw zaal te huren.

Gelderland de beste locatie voor zaalverhuur.

Heeft u een zaal nodig omdat u wilt trouwen? Of wilt u een feest geven? Bij Partycentrum Floor kan dat allemaal. Als u een zaal huurt zorgen wij voor de daarbij geleverde topproducten. Of het nu gaat om een feest of vergadering in de buurt van Gelderland, in een van de Oudhollands ingerichte zalen voelt uw gezelschap zich meteen thuis.
Dit bewijst dat ons bedrijf een prima accommodatie is voor zaalverhuur. De prachtige zaal is te huur.
Ons partycentrum in Gelderland beschikt over 3 zalen. Een zaal geschikt voor een bruiloft, jubileum, personeelsavond, vergadering enz. tot 220 personen. Partycentrum Floor is dus de geschikte locatie in de buurt van Gelderland.

Partycentrum Floor in Gelderland

Bent u geïnterresseerd in zaalverhuur bij Partycentrum Floor in Gelderland. Kom dan langs in Lunteren en reserveer direct een zaal. U kunt ook een mail sturen naar ons via contact.

Partycentrum Floor
Dorpsstraat 36
6741 AL Lunteren

Bel ons
0318 – 482315

× WhatsApp