Renswoude

U bent op zoek naar een vergaderruimte in Renswoude tegen een voordelig tarief? Onze unieke vergaderlocatie in het centrum van Lunteren biedt alles wat u wenst: een bijzondere locatie in de buurt van Renswoude, ruimte voor 20 tot 220 personen, perfecte bereikbaarheid vanuit het hele land en diverse mogelijkheden om je vergadering te onderbreken met een leuke activiteit.

De voordelen van de vergaderruimte Renswoude van Partycentrum Floor

  • Een unieke locatie in het centrum van het pittoreske Lunteren
  • Perfect te bereiken
  • Prachtige vergaderruimte met plaats voor 220 man
  • Uitgebreide faciliteiten

Over de vergaderruimte van Partycentrum Floor, omgeving Renswoude

Natuurlijk bent u op zoek naar een vergaderruimte, in de buurt van Renswoude, waar u met personeel, directieleden, in alle rust en ruimte een bijeenkomst, seminar, training of vergadering kunt beleggen. De vergaderruimte van partycentrum Floor is voorzien van alle zakelijke benodigheden, maar ademt ook gastvrijheid en gezelligheid. Bij ons zult u zich thuis voelen, ongeacht het doel van uw komst. U kunt na het vergaderen genieten van een geweldig diner in onze zaal. Lange vergadering? Las dan een pauze in en kom eens kijken in ons cafeetje. U kan natuurlijk ook een potje kegelen in de kelder om even alle energie eruit te kegelen.

Onze vergaderruimte, van alle gemakken voorzien

Onze vergaderruimte zit in Lunteren in de buurt van Renswoude, onze vergaderruimte is zeer goed bereikbaar via de snelweg A30 en het station lunteren zit op enkele honderden meters afstand van onze vergaderruimte. De vergaderruimte heeft eigen parkeerplaats aan de achterkant van het pand en heeft ruimte voor maar liefst 220 gasten. We faciliteren uw zakelijke bijeenkomsten uiteraard met een beamer + plus scherm, microfoon, een goede WiFi verbinding en een flip-over. Om deze unieke vergaderruimte te boeken, neemt u contact op door te bellen of te mailen.

Partycentrum Floor
Dorpsstraat 36
6741 AL Lunteren

Bel ons
0318 – 482315

× WhatsApp