Veenendaal

U bent op zoek naar een vergaderlocatie in Veenendaal tegen een voordelig tarief? Onze unieke vergaderlocatie in het centrum van Lunteren biedt alles wat u wenst: een bijzondere locatie in de buurt van Veenendaal, ruimte voor 20 tot 220 personen, perfecte bereikbaarheid vanuit het hele land en diverse mogelijkheden om je vergadering te onderbreken met een leuke activiteit.

De voordelen van de vergaderlocatie Veenendaal van Partycentrum Floor

  • Een unieke locatie in het centrum van het pittoreske Lunteren
  • Perfecte bereikbaarheid
  • Vergaderlocatie met ruimte voor 220 gasten
  • Uitgebreide faciliteiten

Over de vergaderlocatie van Partycentrum Floor, omgeving Veenendaal

U zoekt een vergaderlocatie in Veenendaal waar u met personeel, directieleden of relaties in alle rust en ruimte een vergadering, training of zakelijke bijeenkomst kunt geven. Onze vergaderlocatie in de omgeving van Veenendaal ademt zakelijkheid maar ook gastvrijheid en gezelligheid. Bij ons voelt u zich thuis. Geniet van een heerlijk diner of presenteer in onze compleet uitgeruste vergaderzaal. Onderbreek uw vergadering met een drankje in ons eigen café of ga een potje kegelen in onze kegelkelder.

Onze vergaderlocatie, van alle gemakken voorzien

Onze vergaderlocatie zit in Lunteren in de buurt van Veenendaal, goed bereikbaar via de snelweg en met het station op enkele honderden meters afstand ook met het openbaar vervoer prima bereikbaar. De vergaderlocatie heeft een eigen parkeerplaats aan de achterzijde en biedt ruimte aan maar liefst 220 gasten. Zakelijke bijeenkomsten faciliteren we uiteraard met onder andere een beamer & scherm, microfoon, goede WiFi en Flip-over. Wilt u onze unieke vergaderlocatie in de buurt van Veenendaal boeken? Neem dan direct contact op door te bellen of mailen.

Partycentrum Floor
Dorpsstraat 36
6741 AL Lunteren

Bel ons
0318 – 482315

× WhatsApp