Vacature voor werk in de horeca in Lunteren

Als u reageert op deze vacature van Partycentrum Floor, bent u een stap dichter bij een baan als medewerker in de horeca in Lunteren. Wilt u werken in een gastvrij en gemoedelijk bedrijf? Dan zit u bij ons zeker goed. Uw werk is bij ons gevarieerd, omdat wij de ruimte bieden aan veel verschillende evenementen. Ook bieden wij diverse mogelijkheden op het gebied van eten aan onze gasten aan. Ook het werk in de keuken kan dus van dag tot dag verschillen.

Wij zoeken in onze vacature een medewerker in de horeca in Lunteren

Wilt u mensen helpen bij het organiseren van hun trouwfeest, om ze zo de dag van hun leven te laten beleven? Helpt u graag bij een BBQ-feest op onze fijne locatie? Bereidt u graag het eten van gasten die voorafgaand aan of tijdens hun feest bij ons willen dineren? Of verzorgt u graag gasten tijdens een leuke dag kegelen? Als u reageert op onze vacature voor medewerker in de horeca in Lunteren, is dit allemaal mogelijk. Wij verwachten dat u, als u reageert op onze vacature als medewerker in de horeca in Lunteren, openstaat voor de wensen van onze gasten, klantvriendelijk bent én met stress kunt omgaan. Voor alle functie-eisen kunt u bij een van onze medewerkers terecht.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Wilt u meer weten over onze vacature van medewerker in de horeca bij Partycentrum Floor in Lunteren? Onze medewerkers staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden als u ons belt op 0318 – 482315 of een e-mail stuurt naar info@partycentrumfloor.nl. Daarnaast kunt u ons contactformulier invullen. Wilt u als medewerker in de bediening aan de slag? Ook voor die functie kunt u bij ons solliciteren.

× WhatsApp