Ede

Partycentrum Floor is dé trouwlocatie van Lunteren en omgeving Ede. Wij hebben alle ingrediënten in huis om jullie feest tot het absolute hoogtepunt te maken. Wat te denken van proosten met champagne of prosecco? Jullie bruidstaart aansnijden? Het is ook mogelijk om bij trouwlocatie Floor te dineren.

Trouwlocatie Lunteren, Floor helpt!

Daar waar nodig staat partycentrum Floor klaar om jullie te helpen om jullie bruiloft extra bijzonder te maken. Of het nu gaat om een sfeervolle band, een DJ die de hele zaal laat dansen of een andere verrassende act gaat, wij regelen het voor jullie. Hebben jullie speciale wensen voor de aankleding voor de zaal? Vraag ons naar de mogelijkheden, wij zijn altijd in voor nieuwe en leuke ideeën in onze trouwlocatie.

Geschenk uit de regio Ede

Wij van partycentrum Floor houden van onze regio en daarom willen wij jullie als verrassing een geschenk uit regio Ede aanbieden. Kiest u voor onze trouwlocatie in Lunteren dan kunnen jullie kiezen uit een gratis bruidstaart naar wens van ambachtelijke bakker Van Voorthuizen of voor een prachtig bruidsboeket, opgemaakt door Booms – Blossom’s uit Lunteren. Aan jullie de keus!

Waarom Floor als trouwlocatie Lunteren?

  • Gastvrijheid staat voorop
  • Een gratis bruidstaart of prachtig bruidsboeket naar wens
  • Prachtige trouwlocatie in Lunteren met ruimte voor 220 gasten
  • Trouwlocatie is goed bereikbaar vanuit Ede

We zitten in Lunteren, in de buurt van Ede dus. Door de A30 op niet meer dan enkele kilometers afstand zijn we voor uw gasten uit het hele land goed bereikbaar. Ook als uw gasten met de trein komen zijn we prima bereikbaar, Station Lunteren zit op enkele honderden meters afstand van onze trouwlocatie.

Ons partycentrum, van alle gemakken voorzien voor uw trouwlocatie

Een groot voordeel van onze trouwlocatie is dat het van alle gemakken voorzien is. Zelfs het invalide toilet en de lift ontbreken niet. Daarnaast heeft Partycentrum Floor een eigen parkeerplaats aan de achterzijde van het partycentrum. Wij hebben plaats voor 220 gasten, hier is ons veelzijdige personeel goed op ingespeeld. Of het nu gaat om grote groepen of kleine gezelschappen, ons personeel weet overal raad mee. Reserveer nu en geniet van een onbezorgde avond of dag bij trouwlocatie & Partycentrum Floor uit Lunteren.

Partycentrum Floor
Dorpsstraat 36
6741 AL Lunteren

Bel ons
0318 – 482315

× WhatsApp