Ederveen

Wilt u uw trouwdag eindigen met een spetterend trouwfeest in de buurt van Ederveen? Een trouwfeest in Ederveen dat gekenmerkt wordt door gastvrij personeel, perfecte service en een stijlvolle locatie? Dan bent u bij Partycentrum Floor aan het goede adres. Al sinds 1770 zit gastvrijheid in ons bloed en honderden mensen kozen dan ook al voor Partycentrum Floor voor hun trouwfeest. Partycentrum Floor zit in Lunteren en is dus vanuit Ederveen prima te bereiken.

Hierom kiest men voor een trouwfeest bij Partycentrum Floor Ederveen

  • Gastvrijheid staat voorop
  • Een gratis bruidstaart of prachtig bruidsboeket naar wens
  • Trouwlocatie met ruimte voor 220 gasten

Over de trouwlocatie van Partycentrum Floor

Bij Partycentrum Floor vindt u de gemoedelijkheid die u uw gasten gunt. Al sinds 1770 zit gastvrijheid in ons bloed en dat merkt u. In de Oudhollands ingerichte zalen van onze trouwlocatie voelen de gasten van uw trouwfeest zich direct thuis. Hebt u bijzondere wensen? Alles is bespreekbaar. Bij onze trouwlocatie hebben we een eigen Hollandse keuken waaruit wij u desgewenst borrelhapjes, buffetten, diners en meer serveren. Onze trouwlocatie zit in Lunteren en uw trouwfeest is dus goed bereikbaar voor gasten uit het hele land.

Uw trouwfeest in Ederveen, alles wordt geregeld

Bij Partycentrum Floor wordt alles voor u geregeld. Van bruidstaart (die krijgt u van ons) tot de snacks, wij regelen het voor u. We hebben een eigen parkeerplaats met ruimte voor al uw gasten en hebben ook binnen genoeg ruimte voor al uw gasten (tot een maximum van 220 personen). Ons gastvrije personeel gaat ervoor om uw trouwfeest het feest van uw leven te maken. Reserveer nu en beleef het trouwfeest van je leven bij Partycentrum Floor.

Partycentrum Floor
Dorpsstraat 36
6741 AL Lunteren

Bel ons
0318 – 482315

× WhatsApp