Wageningen

Bent u op zoek naar een erg geschikte locatie voor een personeelsuitje in de regio van Wageningen?

Partycentrum Floor is alles wat u nodig heeft. Partycentrum Floor is de locatie die u zoekt als het over personeelsuitjes gaat in de regio van Wageningen.

Ons Partycentrum uit Wageningen is erg geschikt voor personeelsuitjes vanwege zijn gastvrijheid. Bij ons vindt u de gemoedelijkheid die u uw gasten gunt. Gastvrijheid zit ons dan ook sinds 1770 in het bloed.

Of het nu gaat om een feestelijke of zakelijke bijeenkomst, in een van de Oudhollands ingerichte zalen voelt uw gezelschap zich meteen thuis.

Ons partycentrum is bovendien van alle gemakken voorzien en rolstoeltoegankelijk.

Personeelsuitje regio Wageningen

Met zoveel jaren aan ervaring is het voor ons geen probleem om een maatwerk oplossing te bieden, bespreek uw wensen met ons! Door onze centrale ligging zijn we voor gasten uit het gehele land makkelijk te bereiken!

Een gastvrij personeelsuitje Wageningen

Gastvrijheid staat bij partycentrum Floor hoog in het vaandel, wij willen met goede service het verschil maken. Ons personeel is opgeleid om u een onvergetelijk personeelsfeest te bieden, wat van alle gemakken voorzien is. Zoekt u een personeelsuitje in de regio van Wageningen waarbij aandacht van belang is? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Partycentrum Floor
Dorpsstraat 36
6741 AL Lunteren

Bel ons
0318 – 482315

× WhatsApp