Wageningen

Partycentrum Floor is het meest complete Partycentrum voor Wageningen en wijde omgeving. Wij hebben prachtig ingerichte zalen met ruimte tot 220 personen in ons partycentrum en verzorgen uw feest, bruiloft of bijeenkomst tot in de details. Laat de organisatie aan ons over en geniet samen met uw gasten van uw feest of bijeenkomst in ons partycentrum in de omgeving van Wageningen

De voordelen van Partycentrum Floor, omgeving Wageningen

  • Zalen met ruimte voor 220 gasten
  • Sfeervolle locatie in de omgeving van Wageningen
  • Vriendelijke prijzen

Over Partycentrum Floor, omgeving Wageningen

In ons Partycentrum Wageningen en omgeving vindt u de gemoedelijkheid die u uw gasten gunt. Gastvrijheid zit dan ook al sinds 1770 in ons bloed en dat merkt u. In de Oudhollands ingerichte zalen van ons partycentrum voelt uw gezelschap zich direct thuis. Hebt u bijzondere wensen? Alles is bespreekbaar. Bij ons partycentrum hebben we een eigen Hollandse keuken waaruit wij u desgewenst borrelhapjes, buffetten, diners en meer serveren. Ons Partycentrum zit in Lunteren en is dus goed bereikbaar vanuit Wageningen maar door de centrale ligging en goede bereikbaarheid ook voor gasten uit het hele land.

Ons partycentrum Wageningen en omgeving, van alle gemakken voorzien

Ons partycentrum beschikt over een invalide toilet en een lift. Parkeren kunt u op onze eigen parkeerplaats aan de achterzijde van het partycentrum. Ons  Partycentrum Floor biedt ruimte voor maar liefst 220 gasten. Ons personeel is gastvrij en gemoedelijk en we gaan ervoor om uw feest of bijeenkomst tot een succes te maken! Reserveer nu en geniet van een onbezorgde avond of dag bij Partycentrum Floor.

Partycentrum Floor
Dorpsstraat 36
6741 AL Lunteren

Bel ons
0318 – 482315

× WhatsApp