Gelderland

Bent u op zoek naar kegelen in Gelderland? Dan bent u bij Partycentrum Floor aan het goede adres. Met onze vier volautomatische kegelbanen met computer gestuurd scoreboard trekken we elk jaar honderden bezoekers. Kegelen bij Partycentrum Floor is lekker dichtbij Gelderland, we zitten namelijk in Lunteren dat vanuit Gelderland goed bereikbaar is.

Kegelen bij Partycentrum Floor Gelderland

  • Ruimte tot 70 gasten
  • Talloze mogelijkheden
  • Goed toegankelijk voor iedereen

Kegelen Gelderland, talloze mogelijkheden

Kegelen is heerlijk om te doen als feestavond of personeelsuitje en door onze ruime bar en keuken bij de hand bieden we veel mogelijkheden zoals een compleet buffet bij het kegelen of juist een kleine snack. Ook de drank regelen we uiteraard graag voor u.

Kegelen Gelderland, goed toegankelijk

Partycentrum Floor is goed toegankelijk voor iedereen. We hebben een eigen, grote parkeerplaats naast de kegelbaan en door de rolstoeltoegankelijke lift zijn de kegelbanen voor iedereen bereikbaar. De kegelbanen zijn geschikt voor een maximum van 70 personen en daarmee is de locatie ideaal voor bijvoorbeeld een familiefeest of bedrijfsfeest.

Over Partycentrum Floor

Al sinds 1770 zit gastvrijheid de familie Floor in het bloed en Partycentrum Floor staat dan ook goed bekend in Gelderland en de wijde omgeving. Voor zowel zakelijke als feestelijke bijeenkomsten bent u bij ons aan het goede adres. De Oudhollands ingerichte zalen zorgen ervoor dat uw gezelschap zich direct thuis voelt. Niet alleen voor kegelen Gelderland bent u bij Partycentrum Floor aan het goede adres maar ook voor bruiloften, recepties, vergadering en geboortefeesten in Gelderland en omgeving.

Partycentrum Floor
Dorpsstraat 36
6741 AL Lunteren

Bel ons
0318 – 482315

× WhatsApp