Feestlocatie Lunteren

Partycentrum Floor, een unieke feestlocatie. Partycentrum Floor zit in Lunteren en is dus ideaal als feestlocatie voor Lunteren en andere omliggende plaatsen. Terwijl wij uw bruiloft of feest verzorgen kunt u met uw gasten heerlijk genieten. De zalen in onze feestlocatie bieden ruimte aan 220 personen.

De voordelen van onze feestlocatie

  • Zalen met ruimte voor 220 gasten
  • Sfeervolle feestlocatie
  • Vriendelijke prijzen

Over onze feestlocatie

Partycentrum Floor is een unieke feestlocatie. U vindt er de gemoedelijkheid en gastvrijheid die al sinds 1770 in ons bloed zit in een feestlocatie die sfeer uitstraalt. In de Oudhollands ingerichte zalen voelt uw gezelschap zich direct thuis. Hebt u bijzondere wensen voor uw feest? Alles is bespreekbaar. We beschikken over een eigen Hollandse keuken waaruit wij u desgewenst borrelhapjes, buffetten, diners en meer serveren. Onze feestlocatie zit in Lunteren en is dus vanuit Lunteren maar door de centrale ligging ook voor gasten uit het hele land goed bereikbaar.

Onze feestlocatie, van alle gemakken voorzien

Partycentrum Floor beschikt over een invalide toilet en een lift. Parkeren kan op onze eigen parkeerplaats aan de achterzijde van het gebouw. We hebben ruimte voor 220 gasten en ons personeel is gastvrij en gemoedelijk. Kortom, we gaan ervoor om uw feest tot een succes te maken. Precies zoals u het wilt. Reserveer nu en geniet van een onbezorgde avond of dag bij de feestlocatie van Partycentrum Floor.

Partycentrum Floor
Dorpsstraat 36
6741 AL Lunteren

Bel ons
0318 – 482315

× WhatsApp