Receptie

Wilt u een receptie organiseren om iets bijzonders te vieren met familie, vrienden of collega’s? Bij Partycentrum Floor wordt uw receptie er een om nooit te vergeten. Houdt u van chic en bent u met een groot gezelschap? Dan is onze feestzaal een prima plek. Houdt u het liever knus? Dan kunt u uw receptie het best organiseren in ons café in Lunteren, nabij Barneveld, waar wij gezelschappen tot 70 mensen kunnen ontvangen.

Een gezellige receptie organiseren in de regio Barneveld voor iedere gelegenheid

Voor wat voor gelegenheid u ook een receptie wilt houden, wij hebben alles in huis om er een geslaagde bijeenkomst van te maken. Zo bereiden we met lokale producten de lekkerste hapjes in onze eigen keuken en heeft u keuze uit allerlei drankjes. Door de jaren heen hebben wij veel ervaring opgedaan in het organiseren van recepties, waardoor u alles gerust aan ons kunt overlaten. Wij organiseren onder andere recepties voor:
Bruiloften en Jubilea

Meer informatie? Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag meer informatie over ons partycentrum in Lunteren? Bijvoorbeeld over de mogelijkheden om uw receptie te combineren met een feestavond? Neem dan contact met ons op via de onderstaande button of bel naar 0318 – 482315. E-mailen naar info@partycentrumfloor.nl kan ook. Gedurende ons 250-jarig bestaan hebben de verschillende generaties van onze familie veel oude gebruiksvoorwerpen verzameld die kunnen dienen als leuke aankleding voor uw receptie of feest. Doe een indruk op via de foto’s.

× WhatsApp