Amersfoort

Uw trouwdag eindigen met een spetterend bruiloftsfeest in de buurt van Amersfoort? Een bruiloftsfeest in Amersfoort dat bol staat van feestelijke gezelligheid op een stijlvolle locatie. Bij Partycentrum Floor bent u aan het goede adres voor een geweldig bruiloftsfeest in de omgeving van Amersfoort. Gastvrijheid zit sinds 1770 in ons bloed en dat merkt u. Honderden mensen kozen al voor Partycentrum Floor voor hun bruiloftsfeest. Door de centrale ligging is Partycentrum Floor goed te bereiken vanuit zowel plaatsen in de omgeving zoals Amersfoort maar ook voor gasten uit het hele land is Partycentrum Floor gemakkelijk te bereiken.

Hierom kiest men voor een bruiloftsfeest bij Partycentrum Floor Amersfoort

  • Gastvrijheid staat voorop
  • Een gratis bruidstaart of prachtig bruidsboeket naar wens
  • Trouwlocatie met ruimte voor 220 gasten

Over Partycentrum Floor, de ideale locatie voor uw bruiloftsfeest in de buurt van Amersfoort

Gastvrijheid, gemoedelijkheid en Oud-Hollandse gezelligheid zijn waarden die Partycentrum Floor kenmerken. De Oudhollands ingerichte zalen zorgen voor een huiselijke sfeer zodat uw gasten zich direct thuis voelen. Als u bijzondere wensen of een speciaal dieet hebt is dat uiteraard bespreekbaar. We hebben een eigen Hollandse keuken waaruit we u desgewenst de lekkerste borrelhapjes, buffetten, diners en meer serveren.

We zitten in Lunteren, in de buurt van Amersfoort dus en met de A30 op niet meer dan enkele kilometers afstand zijn we voor uw gasten uit het hele land goed bereikbaar. Ook als uw gasten met de trein komen zijn we prima bereikbaar, het station zit op enkele honderden meters afstand.

Uw bruiloftsfeest in Amersfoort, alles geregeld

We kunnen bij Partycentrum Floor alles voor u regelen. Van bruidstaart (die krijgt u van ons), tot snacks en band. Wij kunnen het voor u regelen. Een eigen parkeerplaats met ruimte voor al uw gasten en zalen met een maximum capaciteit van 220 personen. Ons gastvrije personeel zorgt ervoor dat uw bruiloftsfeest het feest van uw leven wordt. Reserveer nu direct en beleef het bruiloftsfeest van uw leven bij Partycentrum Floor.

Partycentrum Floor
Dorpsstraat 36
6741 AL Lunteren

Bel ons
0318 – 482315

× WhatsApp