Ede

Op zoek naar een geweldige locatie voor een geweldig bedrijfsfeest in Ede of omgeving? Partycentrum Floor Ede is de perfecte plek. Waarom wij die perfecte locatie zijn? Omdat wij ontzettend flexibel zijn. Bijpraten met uw collega’s in ons café, een avondje kegelen in onze kelderzaal, een gezellig maffiafeest of de welbekende Ik-Hou-Van-Holland-Show? Het kan allemaal bij Partycentrum Floor Ede. Met zalen die ruimte bieden aan 220 gasten (Kleiner gezelschap? Geen probleem, we hebben ook kleinere zalen) en vriendelijke prijzen wordt u de keuze wel heel gemakkelijk gemaakt.

De voordelen van een bedrijfsfeest omgeving Ede bij Partycentrum Floor

  • Zalen met ruimte voor wel maximaal 220 collega’s
  • Een unieke locatie
  • Vriendelijke prijzen

Over onze locatie voor bedrijfsfeesten

Partycentrum Floor is een unieke en geweldige locatie voor uw bedrijfsfeesten. U vindt er de gemoedelijkheid en gastvrijheid die al sinds 1770 in ons bloed zit in een feestlocatie die sfeer uitstraalt. De sfeer op uw bedrijfsfeest is gegarandeerd goed in onze Oud Hollands ingerichte zalen waar uw gezelschap zich direct thuis voelt. En hebt u bijzondere wensen voor uw bedrijfsfeest? Dan is dat uiteraard bespreekbaar. We hebben een eigen Hollandse keuken waaruit wij u desgewenst borrelhapjes, buffetten, diners en meer serveren. Omdat onze feestlocatie centraal in Nederland, in de buurt van Ede, ligt is Partycentrum Floor voor gasten uit het hele land goed bereikbaar.

De feestlocatie voor bedrijfsfeesten, omgeving Ede, uiteraard van alle gemakken voorzien

We beschikken over een invalide toilet en een lift en met een eigen parkeerplaats aan de achterzijde van het gebouw is parkeerruimte in ieder geval geen probleem! Het vriendelijke personeel is gastvrij, gemoedelijk en staat open voor bijzondere wensen. Zo maken we uw bedrijfsfeest tot een succes! Reserveer nu en geniet van een onbezorgd bedrijfsfeest bij Partycentrum Floor in Lunteren.

Partycentrum Floor
Dorpsstraat 36
6741 AL Lunteren

Bel ons
0318 – 482315

× WhatsApp