Barbecue

Geniet van een heerlijke BBQ bij Partycentrum Floor in Lunteren, niet ver van Barneveld en Ede. Wij zijn al eeuwenlang een unieke feestlocatie. Laat het bereiden van het vlees aan ons over en geniet met uw gasten van heerlijke barbecuegerechten en bijpassende dranken. Door de centrale ligging van onze locatie in Lunteren, vlak bij Barneveld en Ede, zijn wij voor een BBQ uitstekend te bereiken. Ontdek de vele voordelen van ons partycentrum!

Een BBQ van topkwaliteit organiseren in Lunteren

Tijdens uw BBQ bij ons partycentrum nabij Barneveld en Ede voelt u de gemoedelijkheid en gastvrijheid die al sinds 1770 in ons bloed zitten. Uw gezelschap voelt zich direct thuis in onze Oudhollandse zalen, waar u ook kunt dineren. Heeft u bijzondere wensen voor uw BBQ in Lunteren, nabij Ede en Barneveld? Deel deze dan zeker met ons. Wij staan in nauw contact met een goede keurslager die u en uw gasten voorziet van de lekkerste vlees- en visgerechten! Deze worden door onszelf gemarineerd en gekruid om een heerlijke maaltijd mét bijgerechten, zoals salades en sauzen, te realiseren.

Een BBQ is uitstekend te combineren met uw evenement

Het is mogelijk om diverse feesten te vieren bij ons partycentrum in Lunteren, vlak bij Barneveld en Ede, en deze te combineren met een BBQ. Een BBQ-feest op locatie is onder andere te combineren met een verjaardagsfeestje. Daarnaast kunt u deze dienst inzetten bij de viering van uw jubileum. Het is bij al deze feesten erg prettig dat u zich geen zorgen hoeft te maken over de organisatie. Wij nemen namelijk de volledige organisatie uit handen, zodat u simpelweg kunt genieten met uw gezelschap. De voordelen van onze locatie zijn eindeloos. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

  • Sfeervolle zalen met ruimte voor wel 220 gasten;
  • Centrale ligging;
  • Scherpe prijzen voor heerlijk eten.

Geniet van een compleet verzorgd feest

Wilt u graag een BBQ organiseren bij ons partycentrum in Lunteren? Neem dan contact met ons op om uw wensen en de mogelijkheden te bespreken. U bereikt ons door te bellen naar 0318 – 482315, door te e-mailen naar info@partycentrumfloor.nl of door ons contactformulier in te vullen. Wij horen graag van u hoe we uw ideale BBQ nabij Ede en Barneveld vorm kunnen geven.

Partycentrum Floor
Dorpsstraat 36
6741 AL Lunteren

Bel ons
0318 – 482315

× WhatsApp