Vacature om te werken in de bediening in Lunteren

Bent u op zoek naar een vacature omdat u aan de slag wilt als medewerker in de bediening in de omgeving van Lunteren? Partycentrum Floor is op zoek naar nieuw personeel! Wij zoeken enthousiaste mensen die ons willen ondersteunen in de bediening. Voldoende medewerkers is namelijk belangrijk voor het laten slagen van een evenement.

Onze vacature is geschikt voor diegene die als medewerker in de bediening in Lunteren wil werken

Als u zoekt naar een nieuwe baan als medewerker in de bediening in Lunteren, is deze vacature écht iets voor u. Wij zijn een gastvrij en gemoedelijk bedrijf dat alles op alles zet om onze gasten een zo fijn mogelijke ervaring te geven. Gasten kunnen bij ons terecht voor de organisatie van diverse evenementen als:
Een bruiloft
Een jubileum
Een receptie

Het werken in de bediening is dus erg gevarieerd. Als medewerker in de bediening in Lunteren, zorgt u ervoor dat de gasten niets te kort komen. Het is dus belangrijk in deze functie dat u het leuk vindt om met mensen te werken en klantvriendelijk bent. Ook dient u een zekere handigheid en stressbestendigheid hebben, zodat u ook tijdens drukke momenten veel mensen kunt helpen.

Vraag ons om meer informatie

Wilt u reageren op onze vacature als medewerker in de bediening in Lunteren? Dit kunt u eenvoudig doen door ons te bellen op 0318 – 482315 of door een e-mail te sturen naar info@partycentrumfloor.nl. Daarnaast is het mogelijk om ons contactformulier in te vullen. Wij hebben ook een vacature voor een medewerker in de horeca.